Care to Care

Ellen van der Heijden
Care to Care Beauty & Wellness
Neherpark 7
, 2264 ZD Leidschendam.
(06) 33 905 913
.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een diepe peeling behandeling die populair is bij zowel mannen als vrouwen. Microdermabrasie geeft uw huid een gladder oppervlak en bevordert de groei van gezonde nieuwe cellen.

Microdermabrasie is een goede behandeling bij:

Om de beste resultaten te verkrijgen wordt een reeks van 4-6 behandelingen aanbevolen met een periode van 3 weken tussen elke behandeling. Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.

Resultaten van microdermabrasie

Na de microdermabrasie kunt u een gladdere huid, met een betere structuur en zelfs meer kleur verwachten. Microdermabrasie geeft de huid een lichte gloed, vermindert de verschijning van rimpels, stimuleert de collageen productie en bevordert de groei van gezonde nieuwe cellen. Direct na de behandeling en afhankelijk van hoe gevoelig uw huid is, wordt uw huid licht roze. Dit verdwijnt meestal na een half uur.

Voor de behandeling

Tijdens het intake-gesprek bespreekt u met de schoonheidsspecialiste het behandelpan voor uw eventuele specifieke huidprobleem.

De behandeling

Allereerst wordt uw gezicht goed gereinigd. Daarna begint de behandeling met het microdermabrasieapparaat. Dit apparaat lijkt op een grote pen en bevat een gecontroleerde stroom van kristallen in een gesloten systeem. De kristallen komen alleen in beweging wanneer het handvat op de huid is geplaatst en verwijderen op deze manier de dode huidcellen.

Met de kristallen worden de bovenste laagjes van de opperhuid verwijderd, waardoor de huid geprikkeld wordt nieuwe cellen aan te maken. Littekens, grove poriën en rimpels vervagen en de huid krijgt een beter, frisser en gladder uiterlijk. Deze intensieve peeling is pijnloos, u hoeft niet thuis te blijven en de huid blijft intact. Als afsluiting van de behandeling krijgt u een masker.

Prijs van een behandeling: € 75,-

Bij afname van een kuur (min. 4 behandelingen) krijgt u 21 stuks MineralCare Bio-Active vitaminecapsules t.w.v. € 50,00 kado.