Care to Care

Ellen van der Heijden
Care to Care Beauty & Wellness
Neherpark 7
, 2264 ZD Leidschendam.
(06) 33 905 913
.

Ayurvedisch Ritueel

Ayurveda is een oosterse wijze van leven en gaat er vanuit dat ieder mens het vermogen heeft de eigen gezondheid, het geluk en de creativiteit te bevorderen.

Volgens de Ayurveda is ieder mens een unieke combinatie van de vijf elementen lucht, vuur, aarde, water en ether. Sommige elementen overheersen terwijl anderen sterker aanwezig zouden mogen zijn.

De speciale Ayurvedische producten van Utsukusy voor Vata (ether & lucht), Pitta (water & vuur) en Kapha (aarde & water) types helpen om je balans te herstellen.

Door een goede verzorging van ons lichaam met Utsukusy producten stellen wij ons gevoel en onze geest in staat zichzelf zo te voeden dat wij de weg naar persoonlijke groei kunnen bewandelen voor meer inspiratie en liefde wat resulteert in een betere balans.

De Utsukusy oliën werken onder andere in op huid, spieren en het lymfesysteem. Maar het effect is groter dan alleen het lichaam. Met name de speciale Welzijnsolie en de Regenboogolie hebben een diepgaand effect op het gevoel en de geest. Ze stimuleren ontspanning, levenslust en een prachtige uitstraling.

Wat houdt een Ayurvedisch Ritueel in?
De kracht van dit ritueel ligt in focus, liefde en toewijding. Eerst wil je natuurlijk weten of je Vata, Pitta of Kapha type bent. Hier komen wij achter met een testje onder het genot van een kopje kruidenthee. Het ritueel begint dan op diepe energetisch niveau met klei, hydrolaten en zuiverende helende massageolie en steenlegging die je emotionele lagen het meest beroeren. Het zijn helpers bij persoonlijke groei, stimuleren de weg naar je hart te volgen en beinvloeden de energie van de chakra’s. Voor meer inspiratie en meer liefde heb je een betere balans. Het zijn de natuurlijke producten van Utsukusy die je welbevinden en je “heel zijn” vergroten.

Dit holistische Ayurvedische Ritueel is inclusief klei, hydrolaten, oliën, steenlegging en klankschaal.
90 minuten € 89,95