Care to Care

Ellen van der Heijden
Care to Care Beauty & Wellness
Neherpark 7
, 2264 ZD Leidschendam.
(06) 33 905 913
.

Beautytek

De Beautytek GEBASEERD OP DE TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNST.

Omdat wij willen dat onze klanten tevreden zijn en blijven bieden wij het beste van cosmetica en esthetica. Met de Beautytek menen wij wederom een stap in deze richting te hebben gedaan. Beautytek is een totaal nieuw behandelingsconcept. Het combineert de kunstmatige intelligentie van de moderne medische technieken met de wijsheid van de oude traditionele Chinese geneeskunde (acupunctuur). Een innovatief en zeer effectief esthetisch behandelingsconcept dat een veilige, snelle en aangename methode biedt om uw schoonheid te doen herleven.

De behandelmethode

De Beautytek behandeling is aangenaam, absoluut pijnloos en zonder enig risico voor uw lichaam. Na het aanbrengen van een special electrolyse-gel op de lichaamsdelen die behandeld worden zal de Beautytek therapeut uw huid zachtjes masseren met een sonde. De kennis van (acupunctuur-) artsen over het lichaam en de energiebanen in het lichaam zijn verzameld in de computer. Op specifieke punten zal, net als bij acupunctuur, energie worden overgedragen om het lichaam aan te zetten zich op eigen kracht te herstellen. Zeer effectieve werkstoffen worden de huid ingebracht op metabolieten (de afvalproducten van de stofwisseling) worden afgevoerd. Deze behandeling vereist geen speciale diëten en u hoeft slechts een paar minuten van uw kostbare tijd in de comfortabele ambiance van de Beautytek behandelruimte te verblijven. Terwijl u zich kunt ontspannen meet en analyseert de Beautytek continu hoe u reageert op de behandeling; de parameters worden daardoor geoptimaliseerd. Over- of onderdosering is hierdoor uitgesloten en de resultaten zijn gegarandeerd veilig en duurzaam.

Actief mechanisme

De Beautytek herleidt de energieverdeling, creëert een energiebalans, herstelt de waterbalans, stimuleert het lichaam om vetverbranding, opent het lymphus-systeem, produceert een PH-evenwicht, stimuleert weefselregeneratie, verbetert het metabolisme en verbetert de spiermassa.

De Beautytek behandeling is zo effectief dat deze in veel gevallen een schoonheidsoperatie kan vervangen. Door deze toepassing kunnen bijvoorbeeld een teveel aan vetophopingen in het lichaam of in het gezicht (b.v een onderkin), zwakte van het bindweefsel zoals bij rimpels, slapper wordende borsten, buik of billen, striae (zwangerschapsstrepen), littekens en zelfs acne bestreden worden. Afhankelijk van uw individuele eisen wordt ieder therapeutische sessie specifiek gericht op en aangepast aan het te behandelen gebied. Beautytek bepaalt de reactie van uw lichaam en optimaliseert de therapie naar aanleiding van deze analyse. Uw therapeut volgt de behandelingsprocedure stap voor stap. Een behandeling duurt normaal gesproken tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van de behandelmethode, het betrokken lichaamsdeel en het gewenste effect. Vaak is al na de eerste behandeling resultaat zichtbaar. Bij meer ingrijpende gevallen worden de gewenste resultaten behaald na een aantal sessies. Een serie van tien tot twaalf behandelingen kan een optimaal en duurzaam succes garanderen.

Beautytek behandelingen

Een Beautytek-kuur bestaat uit 10 behandelingen, verdeeld over 5 weken (2x per week). Voor een blijvend resultaat dient men om de 6 a 8 weken 1x de behandeling te herhalen.

Een behandeling voor het gehele gezicht kost:

De gezichtsbehandeling duurt 1 uur per keer.